Restaurants

Restaurants

Restaurant Fijnkost opent nieuwe locatie in West

Fijnkost zat al een tijdje in Amsterdam Zuid, op een prachtige locatie aan het Vondelpark. Vanaf nu kan je ook bij ze terecht voor gezelligheid en fijne gerechten in West, om de hoek van het Westerpark.

fijnkost-amsterdam
fijnkost
fijnkost-vondelpark

Restaurant Fijnkost heeft iets weg van een gezellige huiskamer. De inrichting is speels, het personeel altijd vriendelijk en de sfeer en het eten zijn precies goed. Het is een perfecte plek voor familie diners en lange avonden tafelen met vrienden.

fijnkost-restaurant-amsterdam

Het menu bij Fijnkost

Op de kaart vind je Internationale gerechten om te delen of om helemaal zelf op te eten. Een aantal favorieten zijn de Dim Sum, Gepoft knoflookbrood met walnotenpasta, Kokkels met pancetta en Ravioli met Hollandse asperges. Bijna alles is huisgemaakt, van de sausen tot het brood, en er wordt gekookt met zo veel mogelijk dagverse duurzame ingrediënten. Doordat de gerechten iets kleiner zijn is het voor diner aan te raden dat je er 3 à 4 per persoon besteld. Zo zit je lekker lang aan tafel en heb je de mogelijkheid veel verschillende smaken te proeven.

Openingstijden

Fijnkost is dagelijks van 16.00 t/m 00.00 uur geopend.


CONTACT
Fijnkost
Van Limburg Stirumplein 20, Amsterdam
06 19954036
Navigeren
IN DE BUURT

westergas-the-other-district3

STADSDEEL

Amsterdam West

Nog niet zo lang geleden was deze wijk een van de ‘mindere’ wijken van de stad. Maar die tijd is voorbij! Dit deel van de stad heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een jonge en trendy wijk vol interessante bezienswaardigheden, winkels en restaurants. Het is een geliefde...

SUGGESTIES

Westergasterras

Discover Amsterdam

2789 westergas restaurant

Eén van de mooiste terrassen van Amsterdam is zonder twijfel het terras van het Westergasterras, gelegen op het groene terrein van de historische en culturele Westergasfabriek. Terrasliefhebbers strijken maar wat graag neer op deze populaire hotspot in West. Ook in de koude herfst- en wintermaanden is het hier goed toeven. Met een verwarmd terras, een openhaard en ramen rondom biedt het Westergasterras een prachtig panoramisch...

Klönneplein 4-6, Amsterdam


Lees meerDe Roode Leeuw weer open na restyling

Hollandse Haute Cuisine in hartje Amsterdam

DeRoodeLeeuw Amsterdam

Al sinds 1911 is Hotel & Brasserie De Roode Leeuw een begrip in Amsterdam. Na een ruim twee jaar durende renovatie kunnen we er vanaf nu weer terecht. Zowel het menu als de befaamde serre en het interieur van het restaurant zijn flink onder handen genomen en belooft daarmee de nieuwe hotspot van het centrum te worden.

Damrak 93-94, Amsterdam


Lees meerPersijn Dutch Eatery is de Nederlandse keuken op z’n best

Open voor ontbijt, lunch, diner en boozy Sunday brunches

persijn-amsterdam

Persijn Dutch Eatery laat zien dat de Nederlandse keuken zowel verassend als veelzijdig kan zijn. Naast dat alle gerechten lekker moeten smaken, vinden ze het hier vooral ook belangrijk dat het eerlijk en verantwoord bereid is. Persijn gebruikt lokale producten en veel ingrediënten uit eigen kas. Je kan er terecht voor een kop koffie, een fijn ontbijt, lunch en diner.

Amstelvlietstraat 4a, Amsterdam


Lees meerContact

Fijnkost
Van Limburg Stirumplein 20, Amsterdam
06 19954036
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.