Restaurants

Restaurants

SUSHISAMBA Japans & Peruviaans restaurant

Restaurant SUSHISAMBA brengt de cultuur en de keuken van Japan, Brazilië en Peru samen in Amsterdam. Gelegen aan de prachtige zeventiende-eeuwse Singelgracht met uitzicht op het Vondelpark, stap je binnen in een wereld van luxe en gastvrijheid alwaar eten en drinken van bijzonder hoog niveau wordt geserveerd.

SUSHISAMBA
SUSHISAMBA1
SUSHISAMBA2
SUSHISAMBA3
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Zomers biedt SUSHISAMBA een uitnodigende openlucht eetervaring op het enorme zonneterras aan de Singelgracht en ’s winters ervaar je binnen in het restaurant een bijzonder warme en gastvrije ambiance. Door de karakteristieke kamerhoge ramen en open keuken ademt het restaurant een uitnodigende sfeer

Inspiratie voor SUSHISAMBA
Alleen bij SUSHISAMBA vind je de unieke mix van Japanse, Braziliaanse en Peruaanse cultuur en cuisine. Deze driedimensionale culturele coalitie ontstond aan het begin van de 20e eeuw toen duizenden Japanse emigranten naar de vruchtbare bodem van Zuid-Amerika reisden. Hier beproefden ze hun geluk door koffieplantages te cultiveren. Vervolgens bloeide de integratie van de Japanse, Braziliaanse en Peruaanse culturen op in bruisende steden zoals Lima in Peru en São Paulo in Brazilië.

SUSHISAMBA5

Menukaart van SUSHISAMBA
Bij dit restaurant worden de traditionele gerechten uit deze bijzondere cuisinemix geserveerd. Daarnaast vind je er ook innovatieve gerechten zoals anticuchos, tonijn tataki en Sawagani.
CONTACT
SUSHISAMBA
SUSHISAMBA, Max Euweplein 64
+31 20 797 1530
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...


Contact

SUSHISAMBA
SUSHISAMBA, Max Euweplein 64
+31 20 797 1530
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.