Restaurants

Restaurants

De Utrechtsestraat is een pareltje rijker met Café Zoldering

Zoldering brengt een klein beetje van de Amsterdamse cafésfeer terug in hun intieme restaurant in de Utrechtsestraat. Hier ga je heen voor lunch en diner zonder allures. Geen gangen menu’s maar eten en drinken waar je zin in hebt.

zoldering-amsterdam-restaurant
zoldering-wijn-restaurant
zoldering-utrechtsestraat

In April 2019 is op de plek waar Bar Moustache zat het gezellige Café Zoldering geopend. Lekker eten en drinken zonder poespas is waar ze hier voor staan. Alle gerechten op de kaart zijn zowel als voor of hoofd te bestellen. En zelfs als je wilt beginnen met een toetje wordt je hier niet raar aangekeken. 

zoldering-eten-drinken

Op de kaart bij Zoldering

Het menu bij Zoldering is een mix van bites, kleine koude gerechten, grotere warme gerechten en desserts. Omdat er in de keuken enkel gebruik wordt gemaakt van seizoensgebonden verse producten kan het voorkomen dat de kaart per dag iets verschilt. Van Zeeuwse platte, Charcuterie en Groene Asperges met parmezaan, hazelnoot en groene olijf tot Gegrilde Octopus en Hollands Lam. Daarnaast staan er mooie wijnen op de wijnkaart en is de Appelkruimel met vanille ijs en gezouten karamel een perfect uitgevoerde klassieker. 

Openingstijden

Zoldering is op dinsdag en woensdag van 16.00 t/m 00.00 uur geopend. Van donderdag tot zaterdag kan je er van 12.00 t/m 00.00 uur terecht.


CONTACT
Zoldering
https://www.zoldering.nl, Amsterdam
020 765 1212
Navigeren
IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Zuid

Wat is er allemaal in Amsterdam Zuid te doen? Als je de kans krijgt om een voorstelling te bekijken in Het Koninklijk Concertgebouw, raden we je dat zeker aan. Het gebouw is wereldberoemd vanwege de hoog aangeschreven akoestiek. In april 2013 heeft Koningin Beatrix de Koninklijke titel aan...

Utrechtsestraat_winkelgebied

WINKELGEBIED

Utrechtsestraat

Tussen het Rembrandtsplein en het Frederiksplein ligt ’s werelds eerste groene winkelstraat: de Utrechtsestraat. Met ledverlichting en groene energie wil de straat te boek staan als de meest energiezuinige winkelstraat. Ook in het winkelaanbod is de groene lifestyle terug te vinden. In de Utrechtsestraat vind je hoogwaardige kledingwinkels,...

SUGGESTIES

Parel in Oost: Koffie & Wijnbar 4850

Voor perfect gebrouwen koffie en mooie wijnen

4850 amsterdam3

Opzoek naar een perfecte bak koffie of een goed glas wijn? 4850 in Amsterdam Oost heeft het allebei! Dit restaurant is van ontbijt tot diner open en is inmiddels een ontmoetingsplaats voor de buurt geworden.

Camperstraat 48-50, Amsterdam


Lees meerLaat je verassen door de chef bij Restaurant Watergang

Een maandelijks wisselend 5-gangen menu in combinatie met fijne wijnen

watergang-amsterdam-oost

Restaurant Watergang is een nieuwe aanwinst in de Weteringbuurt en laat zich het best omschrijven als intiem en sfeervol. Op de kaart staat een maandelijks wisselende 5-gangen menu met verfijnde Europese gerechten en een selectie mooie Duitse, Italiaanse en Franse wijnen.   

Weteringstraat 41, Amsterdam


Lees meerRestaurant 212 is de Beste Nieuwkomer van 2019

Uitgeroepen door de Gault&Millau gids

Richard_Van_Oostenbrugge

Bij Restaurant 212 draait het allemaal om een onvergetelijke culinaire beleving. Kwaliteit van het eten en de service staan centraal, zonder regels en onnodige etiquette. Niet voor niets zijn ze tijdens de Restaurant Awards 2019 uitgeroepen tot Beste Nieuwkomer van het jaar.

Amstel 212, Amsterdam


Lees meerContact

Zoldering
https://www.zoldering.nl, Amsterdam
020 765 1212
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.