Restaurants

Restaurants

La Fiorita: nieuwe favoriete Italiaan in de Jordaan

La Fiorita in de Jordaan heeft het in korte tijd voor elkaar gekregen een nieuwe favoriet te zijn als het gaat om goed Italiaans eten. De kaart verandert hier dagelijks en de wijnkelder is gevuld met een geweldige selectie mooie Italiaanse wijnen.

la-fiorita-italiaan
la-fiorita-amsterdam
la-fiorita-amsterdam-italiaans-restaurant
la-fiorita-amsterdam-nieuw

La Fiorita is in rap tempo de harten van liefhebbers van de Italiaanse keuken aan het veroveren. Het chic ingerichte restaurant heeft door de donkere comfortabele banken en houten vloer toch een warme uitstraling en de service is open en hartelijk. Het menu wisselt wekelijks met een aantal favoriete gerechten die iedere week te bestellen zijn. Wat dacht je van Paccheri pasta met wangspek, pecorino en tomaat of Kalfsvlees met salie en san daniele (Italiaanse ham)? En dan hebben we het nog niet over de wijnen gehad. La Fiorita heeft een grote wijnkelder gevuld met prachtige wijnen. Alles voor een heerlijke avond tafelen of een mooie zondagmiddag lunch.

restaurant-la-fiorita

Openingstijden

La Fiorita is op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 18.00 t/m 22.00 uur geopend. Op zaterdag kan je er van 18.00 t/m 22.30 uur terecht en op zondag van 12.00 t/m 16.00 uur.


CONTACT
La Fiorita
Tweede Tuindwarsstraat 12, Amsterdam
020 7754344
Navigeren
IN DE BUURT

westergas-the-other-district3

STADSDEEL

Amsterdam West

Nog niet zo lang geleden was deze wijk een van de ‘mindere’ wijken van de stad. Maar die tijd is voorbij! Dit deel van de stad heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een jonge en trendy wijk vol interessante bezienswaardigheden, winkels en restaurants. Het is een geliefde...


Contact

La Fiorita
Tweede Tuindwarsstraat 12, Amsterdam
020 7754344
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.