Restaurants

Restaurants

Tweesterrenrestaurant omgedoopt in &Moshik

Moshik 14
MG 11662
MG 1185
CollectionJardindelaMer
MG 1012
MG 1611
CollectionMoulinRouge
MG 16591
Stairway LQ 1
Red fruit 300pp
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Na jarenlang met zeer veel succes achter het fornuis van ‘t Brouwerskolkje in Overveen te hebben gestaan, en voor zijn kookkunsten met twee Michelinsterren is onderscheiden, verruilde tweesterrenkok Moshik Roth zijn aandoenlijke tuinhuisje voor betonnen nieuwbouw op het Oosterdokseiland. Het gewaagde concept &moshik oogt van buiten eerder als een telefoonwinkel dan als een sterrenrestaurant, maar eenmaal binnen is van de zakelijke kilheid die de belettering buiten uitstraalt, niets te merken. &moshik is een sterrenrestaurant en cocktailbar ineen.

In de lounge schuif je aan voor een topcocktail en kies je van de barkaart die uit elkaar spat van originaliteit, met bijvoorbeeld de Calamares alla Carbonara en de waanzinnige Tomeato-burger, een uit tomaat opgetrokken hamburger die op originele wijze wordt geserveerd. Bestel de Usual en voor je het weet staat de bar vol met schaaltjes chorizo’s, gerookte Spaanse zalm, ingelegde paprika’s en andere smaakmakers. Het zijn voorproefjes die de uitmuntende smaak verraden van de man die moleculair koken in Nederland op de kaart heeft gezet.

Op de bovenverdieping gebeurt het echte kookwerk en kun je genieten van de gastronomische experimenten van de stevig bebrilde kok. De mecenas heeft hier een luxe uitgeruste werkplaats geschapen voor hem en zijn enorme team in de hoop het beste restaurant ter wereld te worden.
CONTACT
&moshik
Oosterdokskade 5, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...


Contact

&moshik
Oosterdokskade 5, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.