Restaurants

Restaurants

Gebroeders Hartering

Gelegen in het schitterende Rapenburg kun je bij Gebroeders Hartering genieten van en in een gezellig en bijzonder gastvrij buurtrestaurant. Volledig geïnspireerd door het ‘table d’hôte’ concept, ofwel ‘je eet er wat de pot schaft’, word je hier een unieke culinaire ervaring geboden in hartje Amsterdam.

De mooiste seizoenproducten bij Gebroeders Hartering

De tongstrelende gerechten en de unieke smaken maken het dat dit restaurant hoog op ons favorietenlijstje is terechtgekomen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de mooiste seizoenproducten van zoveel mogelijk lokale en ambachtelijke leveranciers. Bovendien wordt hier een bijzonder breed scala aan exquise wijnen geserveerd die je zeker moet proberen.

Openingstijden

Restaurant Gebroeders Hartering aan de Peperstraat 10 in Amsterdam is iedere dag van de week geopend vanaf 18.00 uur. Ze sluiten er rond middernacht.


CONTACT
Gebroeders Hartering
Peperstraat 10, Amsterdam
+31 (0)20 421 06 99
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...


Contact

Gebroeders Hartering
Peperstraat 10, Amsterdam
+31 (0)20 421 06 99
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.