Restaurants

Restaurants

Groovy Tables is terug met de chefs van Restaurant Daalder

Na het succes van de uitverkochte edities in 2018 is Groovy Tables dit jaar terug met een menu gecreëerd door chef Dennis Huwaë van restaurant Daalder. Geniet van uitstekend eten, drinken en een uniek uitzicht over Amsterdam.

groovy-tables-amsterdam-2019
groovy-tables-amsterdam-noord-daalder
groovy-tables-amsterdam
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

In juni, juli en augustus 2019 kan je weer een plekje reserveren voor Groovy Tables. Hoogtij in Amsterdam Noord is wederom de locatie waar de culinaire avonden plaats zullen vinden. Volgens velen het mooiste dakterras van de stad.

groovy-tables

Deze editie staat volledig in het teken van de Mediterraanse keuken en is een samenwerking tussen Gin Mare en restaurant Daalder. Het 6-gangen menu is gecreëerd door chef Dennis Huwaë en gaat gepaard met wijnen uitgekozen door sommelier Tim Grashuis. Geniet na (of tijdens) het eten van cocktails met een prachtige uitzicht over de stad vanaf het dakterras. Live dj’s en sfeervolle acts zullen tot laat in de avond voor entertainment zorgen. Dit beloven niet te missen zomeravonden te worden!

Wil jij erbij zijn? Reserveer dan een plekje via de website.
CONTACT
HoogtIJ
Johan van Hasseltweg 39, Amsterdam
Dit evenement is voorbij
– 1 June t/m 31 August
Navigeren
IN DE BUURT

adam-toren-amsterdamkopie

STADSDEEL

Amsterdam Noord

Sommige inwoners vonden Amsterdam Noord niet echt bij de stad horen. Dit had zo zijn redenen. Ze vonden het namelijk te verschillend en te ver weg om echt deel uit te maken van de stad. Maar tijden veranderen en dit stadsdeel is inmiddels volop in ontwikkeling en zeker...


Contact

HoogtIJ
Johan van Hasseltweg 39, Amsterdam
Dit evenement is voorbij
1 June t/m 31 August 2019
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.