Editor:  De Redactie • Publicatie:  08 november 2019

Shoppen

Shoppen MarktenAmsterdam Centrum

Kerstmarkt Sissy-Boy’s Maison de Noël in West-Indisch Huis

7 t/m 8 december 2019 • Laat je verwonderen, inspireren en vindt het perfecte kerstcadeau

Van Sissy Boy mag je verwachten dat ze elke winter voor de feestdagen iets speciaals, iets feestelijks, iets kerstigs verzinnen. Zo ook dit feestseizoen. In het West-Indisch Huis mag je je op 7 en 8 december verheugen op de ultieme kerstbeleving met Sissy-Boy.

SissyBoyKerstmarkt

Het statige West-Indisch Huis aan de Haarlemmerstraat dient in het weekend van 7 en 8 december als decor van Sissy-Boy’s Maison de Noël, de one-stop bestemming voor feestelijke outfits, de beste cadeaus voor onder de boom en tafel inspiratie in overvloed. Het voormalige kantoor van West-Indische Compagnie zal volledig worden omgetoverd tot een grote kerststal alwaar verschillende marktstands met de perfecte kerstcadeaus. Van bomen vol kerstornamenten en sfeervol, gedekte tafels tot tips voor een stijlvolle kerstlook en de garantie voor de perfecte kerstcadeaus.

West-Indisch-Huis

Koop het perfecte kerstcadeau
Laat je tijdens Sissy-Boy’s Maison de Noël bewonderen door de prachtige kerstsferen. Vindt hét perfecte kerstcadeau voor jong en oud dat voor de gelegenheid feestelijk zal worden verpakt. En geniet na met heerlijke glühwein, warme chocolademelk, verse zoetwaren en gezellige live muziek op de binnenplaats. Een dag vol gezelligheid, lekker eten en inspiratie. Kom je ook?Locatie

West-Indisch Huis
Herenmarkt 99, Amsterdam

Datum

Dit evenement is voorbij
07-12-2019 – 08-12-2019


Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.