Editor:  De Redactie • Fotograaf:  Marc Lagrange • Publicatie:  15 april 2019

Uitgaan & Entertainment

Uitgaan & Entertainment FestivalsAmsterdam Zuid

Ontdek chefs en keukens op Taste of Amsterdam

29 mei t/m 1 juni • Drie dagen genieten van eten, drinken en live entertainment

Traditiegetrouw staat het eerste weekend van juni in het teken van Taste of Amsterdam. Van vrijdag 29 mei tot en met zondag 1 juni zal het Amstelpark worden omgetoverd tot een culinaire wondere wereld alwaar Amsterdams beste chefs en restaurants het publiek bedienen met hun wereldvermaarde signature dishes.

TasteOfAmsterdam2
TasteOfAmsterdam1
TasteOfAmsterdam3
TasteOfAmsterdam4
TasteOfAmsterdam
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Taste of Amsterdam is de ultieme “foodie playground” van Amsterdam. Bekende toprestaurants zoals o.a. ARC by Lute, Ron Gastrobar Indonesia, Yamazato, Serre, Bar Fisk, Baut, Moer, Pikoteo, Smokey Goodness en The Harbour Club zullen gezamenlijk 100 gerechten serveren. De chefs serveren een verkleinde versie van hun “signature dishes” zodat je van meerdere gerechten van verschillende restaurants kunt genieten.

Chef’s Table
Na het grote succes van vorig jaar organiseert Taste of Amsterdam ook dit jaar weer een Chef’s Table met bekende chefs. Onder andere Edwin Vinke**, Luc Kusters*, Jaimie van Heije, Alex Haupt en Dennis Huwaë zullen een 3-gangen lunch of diner verzorgen voor 30 gasten.

Naast proeverijen van de beste, leukste en meest spraakmakende restaurants van Amsterdam zijn er workshops, tastings en kookdemonstraties. En overal op het festivalterrein vind je een diversiteit aan wijnbars, biercafé’s en koffiebars. De nieuwe cocktailbar Super Lyan verzorgt de cocktails.

Taste of Amsterdam is een zomers feestje voor culinaire lekkerbekken in één van de mooiste parken van Amsterdam.Locatie Amstelpark
Adres Amstelpark, Amsterdam
Datum Dit evenement is voorbij
29-05-2020 – 01-06-2020
Navigeer naar..


Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.