Editor:  De Redactie • Publicatie:  08 augustus 2023

Winkelen & Lifestyle

Winkelen & Lifestyle

Mokumo is dé plek voor luxe koffietafelboeken

Mokumo.nl is een boekwinkel gespecialiseerd in koffietafelboeken van ’s werelds bekendste kunstenaars, fotografen, designers, mode- en interieurontwerpers, architecten, chefs en uitgevers zoals Taschen, Assouline, Rizzoli, TeNeues, Phaison, Idea, Thames & Hudson, Hannibal, Mack en vele anderen.

Mokumo-Koffietafelboeken-Shop

Mokumo biedt een gecureerde collectie fotoboeken over fotografie, kunst, design, mode, interieur, architectuur, entertainment, culinair, reizen, natuur, stadsfotografie en lifestyle. Esthetisch en visueel aantrekkelijke koffietafelboeken, overzichtelijk en per categorie, uitgever en maker gepresenteerd. De webshop presenteert informatie over het boek en de makers, smaakvol vormgegeven met fotografie, video en digitale inkijkexemplaren.

Amsterdam
Sinds de uitvinding van de boekdrukkunst is Amsterdam een hot item in boeken. Voor veel kunstenaars, fotografen, schrijvers, ontwerpers, artiesten, chefs, modeontwerpers, reisjournalisten en boekmakers is Amsterdam een baken van inspiratie. De liefde voor de stad, de mensen en de verhalen bundelen zij met groot enthousiasme in fraaie fotoboeken. Van geschiedenis, architectuur, eten en drinken, cultuur, stadsfotografie tot Ajax, van elk Amsterdams onderwerp bestaat wel een esthetisch en visueel aantrekkelijke boek. Op Mokumo vind je het grootste aanbod.  

Interieur
Koffietafelboeken zijn een visueel feest. De finishing touch van elk interieur. Het geeft een ruimte smoel en voegt karakter en persoonlijkheid toe. Mokumo helpt graag met het verfraaien van interieurs met koffietafelboeken en het aanleggen van een eigen collectie fotoboeken. De specialisten van Mokumo adviseren graag op gebied van keuze voor boeken, het aanleggen van een eigen bibliotheek en inrichting van het interieur.  

Giftcards
Fotoboeken en giftcards zijn ideaal om weg te geven als cadeau voor een geliefde of relatie. Verpakt in een luxe verpakking met een persoonlijke boodschap verzorgt Mokumo een leuke attentie. 

IN DE BUURT

Contact

Mokumo
Olympisch Stadion 24, Amsterdam
020 791 02 77
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.