Editor:  De Redactie • Publicatie:  15 april 2019

Shoppen

Shoppen ModeAmsterdam Zuid

Gassan’s Easter Egg Hunt in het Museumkwartier

20 april • Vindt zaterdag 20 april het gouden ei en win schitterende prijzen

Dit weekend speelt Gassan voor Paashaas wanneer zij in het Museumkwartier een heuse ‘easter egg hunt’ organiseert alwaar schitterende paaseieren in de vorm van prachtige sieraden te winnen zijn. Zaterdagmiddag tussen 13 en 16.00 uur kun je in en rondom de PC Hooftstraat zomaar tegen een paashaas aanlopen met een mand vol paaseieren waarvan sommige goud waard zijn.

Rijksmuseum_Tuinen

Gassan’s Easter Egg Hunt is een feestelijke dag in het Museumkwartier waar de vinders van een gouden paasei kans maakt op schitterende prijzen. In de Gassan Boutique in de PC Hooftstraat is de hele dag een goudsmid aanwezig om jouw sieraden weer te laten schitteren.

Meld je aan
Meedoen aan Gassan’s Easter Egg Hunt. Meld je dan zaterdag tussen 13 en 16.00 uur bij de Egg Desk op het Museumplein en ontvang je deelnamebandje. Met het bandje doe je officieel mee en kun je op zoek naar de paashaas met de paaseieren. Heb je een paashaas gevonden, dan mag je grabbelen naar het gouden ei.

Gassan-Boutique-PC

Prijzen
De prijzen bestaan uit Gassan goody bags, een outfit bij één van de winkels in het Museumkwartier, een tegoedbon van Zara Home, lekkers van Simon Meijssen, tickets voor het Rijksmuseum, of kaartjes voor een concert in het Concertgebouw, of een lekkere fles wijn.
.


Locatie

Gassan Boutique
Pieter Cornelisz Hooftstraat 84HS, Amsterdam

Website

gassan.com

Datum

Dit evenement is voorbij
20-04-2019 – 20-04-2019


Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.