Editor:  De Redactie • Publicatie:  26 maart 2019

Uitgaan & Entertainment

Uitgaan & Entertainment FestivalsAmsterdam Noord

Festivalseizoen van start met DGTL Festival

10 t/m 12 april • NDSM Docklands 3 dagen in het teken van electrofestival

Het nieuwe festivalseizoen opent dit jaar in het Paasweekend van 10 t/m 12 april wanneer Pleinvrees en Strafwerk de handen wederom inéén slaan met DGTL, een niet te missen electrofestival op de NDSM-Werf.

dgtl festival
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Het authentieke rauwe en industriële karakter van de NDSM-Werf past precies bij de filosofie van DGTL; rauw, puur, eenvoud. Vernieuwende kwaliteitshouse uit meerdere stromingen komen samen op één festival. DGTL is het keurmerk van vooruitstrevende house. In het Paasweekend van 2020 zal stil blijven staan een hele uitdaging blijken wanneer bekende dj’s en live acts zoals o.a. Ame & Marcel Dettman, Acid Pauli, Adriatique, Honey DijonHot Since 82, Jan Blomqvist, Job Jobse, Nina Kraviz, Oscar Mulero, Octave One, Paul Kalkbrenner, Sven Vath, The Black Madonna, Theo Parrish, Tom Trago en vele anderen. zich voor jou in het zweet zullen werken.

DGTL_Festival_NDSM

DGTL is één van de eerste festivalorganisaties die zich inzet voor een zo duurzaam mogelijk festivalterrein.  Om hun ecologische en sociale impact zo goed mogelijk neer te zetten, werken ze samen met verschillende partners en duurzaamheidsprojecten. Het doel is om dit jaar het eerste circulaire, klimaatneutrale evenement te worden. Zo werken ze dit jaar samen The Food Line Up en Instock en is het menu bij de food stands samengesteld op basis van voedseloverschotten en “imperfect producten” van lokale leveranciers die anders weggegooid zouden worden. Adres Tt. Neveritaweg 15, Amsterdam
Datum Dit evenement is voorbij
10-04-2020 – 12-04-2020
Navigeer naar..


Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.