Uitgaan

Uitgaan

Gamestate: Grootste arcadehal van Nederland opent in Zuidoost

In november opent aan de Arena Boulevard de grootste arcadehal van Nederland haar deuren. Met een speelplaats van ruim 1.000 vierkante meter kun je bij Gamestate terecht voor life-size games variërend van airhockeys en racespellen tot simulatoren en 4D-videogames.

Gamestate
Gamestate1
Gamestate3
Gamestate2
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Gamestate betreft een moderne combinatie van een kermis en arcadehal gericht op jong en oud. Een walhalla voor gamefanaten en liefhebbers van de ouderwetse flipperkast en het klassieke Pacman. Naast de klassiekers biedt de met neon verlichte arcadehal tientallen life-size games zoals bijvoorbeeld candy crush, flappy birds, pinball en simulatoren. Ook staan er verschillende bekende gokspellen en behendigheidsspellen opgesteld. 

Met het spelen van de spellen zijn punten te verdienen die je kan inwisselen voor prijzen variërend van knuffels tot iPhones. Hoe hoger je score, hoe meer punten je krijgt. De punten kun je ook opsparen om weer andere games te spelen. Het goedkoopste spel kost 25 cent om te spelen. Het duurste 2 euro.
CONTACT
Gamestate
Arena Boulevard 117, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Zuid

Wat is er allemaal in Amsterdam Zuid te doen? Als je de kans krijgt om een voorstelling te bekijken in Het Koninklijk Concertgebouw, raden we je dat zeker aan. Het gebouw is wereldberoemd vanwege de hoog aangeschreven akoestiek. In april 2013 heeft Koningin Beatrix de Koninklijke titel aan...


Contact

Gamestate
Arena Boulevard 117, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.