Restaurants

Restaurants

tHuis aan de Amstel

thuis-aan-de-amstel

tHuis aan de Amstel is een culinair en artistiek café langs de Amstel. Het café zit in een oude ingenieurswoning die gebouwd is tussen 1907 en 1913. Het is de perfecte plek om te genieten van een verse kop koffie, een goed glas wijn of een heerlijke maaltijd.

Het mooie terras in de tuin van het huis leent zich goed voor borrels na het werk op een zonnige avond of een mooie zomerdag. Je vindt tHuis aan de Amstel een stukje buiten de stad, het is hierom dé plek om de drukte van de stad te ontvluchten en te genieten van alles wat de wisselende kaart  te bieden heeft. Behalve een (eet)café heeft tHuis aan de Amstel ook vergader- en werkruimtes, exposities en proeverijen.

Wat moet je eten bij tHuis aan de Amstel?
tHuis aan de Amstel werkt met een seizoensgebonden menu voor ontbijt, lunch en diner. Geniet van een verassende daghap of bestel iets van het creatieve menu terwijl jij geniet van de mooie tuin of de huiselijke  sfeer binnen bij tHuis aan de Amstel.


CONTACT
tHuis aan de Amstel
Korte Ouderkerkerdijk 45, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

tropenmuseum-amsterdam

STADSDEEL

Amsterdam Oost

Amsterdam Oost is één van de parels van Amsterdam. Met tal van restaurants, bars, winkels, kunstinstellingen, parken en te gekke buurten kun je in Oost eindeloos fietsen, genieten, verwonderen en beleven. Vroeger was er in Oost niet veel te doen. De wildgroei aan horeca, winkels en bijzondere buitenplaatsen...


Contact

tHuis aan de Amstel
Korte Ouderkerkerdijk 45, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.