Cultuur

Cultuur

Pathé Arena is de eerste 24-uurs bioscoop van Amsterdam

De Pathé Arena begint vanaf aankomend weekend met een test om te kijken of er animo is voor nachtelijke bioscoop bezoeken in Amsterdam. Iedere zaterdag op zondag nacht kan je er vanaf nu ook na het uitgaan terecht voor de nieuwste films, van blockbusters tot romcoms.

pathe24uur
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Na de club nog even de bioscoop in op een zaterdagnacht (lees: zondagochtend)? Vanaf nu kan het. Eerder experimenteerde een vestiging van Pathé in Rotterdam al met een nachtelijk bioscoopprogramma. De pilot in Amsterdam start op 27 april en zal tot 21 juli duren. De nieuwste films bekijk je bij Pathé Arena in één van de 14 normale of IMAX zalen. Wellicht wordt er daarna besloten de aangepaste openingstijden aan te houden.

“Wij geven onze bezoekers graag de gelegenheid op elk moment van onze films en specials te genieten. Hierdoor hebben we besloten om in de weekenden de 24 uurs-opening tijdelijk onderdeel te maken van ons vaste aanbod in Pathé Arena. Op deze manier hopen wij te kunnen constateren of onze Amsterdamse bezoekers ook in de nachtelijke uren de beste filmbeleving bij Pathé willen ervaren”, zegt Doron Kurz van Pathé.

Openingstijden

De normale openingstijden bij Pathé Arena zijn doorgaans van 8.30 t/m 02.00 uur. Van zaterdag op zondag is de bioscoop vanaf nu dus 24 uur geopend. Let op: vanaf 01.00 uur kan er alleen nog met pin worden betaald.

pathe-arena-amsterdam
CONTACT
Pathé Arena
ArenA Boulevard 600, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

tropenmuseum-amsterdam

STADSDEEL

Amsterdam Oost

Amsterdam Oost is één van de parels van Amsterdam. Met tal van restaurants, bars, winkels, kunstinstellingen, parken en te gekke buurten kun je in Oost eindeloos fietsen, genieten, verwonderen en beleven. Vroeger was er in Oost niet veel te doen. De wildgroei aan horeca, winkels en bijzondere buitenplaatsen...

SUGGESTIES

EYE Filmmuseum: Ontdek de wereld van cinema

Stap binnen in de wereld van cinematografie. Van films tot exposities en festivals

tilleman 20120405 0477

Het EYE Filmmuseum staat in het teken van cinematografie. In het prachtige, futuristisch ogende gebouw aan de IJ in Amsterdam Nood vind je 4 bioscoopzalen, een expositieruimte, een winkel en restaurant met wellicht het mooiste terras van Amsterdam.

IJpromenade 1, Amsterdam


Lees meerThe Butcher Social Club ideaal voor avondje uit

Een speelparadijs voor volwassenen

thebutchersocialclub1

De eerste locatie van The Butcher opende een tijd geleden aan de beroemde Albert Cuypmarkt. The Butcher Social Club in de A’DAM Toren tilt het concept van het bekende burgerrestaurant annex bar een stap verder. Van ’s ochtends tot ver na middernacht is deze spot in Amsterdam Noord geopend en biedt dit speelparadijs voor volwassenen een mix van lekker eten, goede cocktails, muziek en gezelligheid!

Overhoeksplein 1, Amsterdam


Lees meerVondelpark3

Discover Amsterdam

vondelpark3 front9

Als er een prijs zou bestaan voor mooiste terras van Amsterdam, dan gaat deze zonder twijfel naar Vondelpark3. Niet alleen het terras en het waanzinnige uitzicht op het Vondepark zijn prachtig, ook het gebouw is van een adembenemende schoonheid. Het voormalige Vondelparkpaviljoen, waar voorheen Het Filmmuseum huisde, doet vandaag de dag dienst als restaurant, bar, zonneterras en TV-studio. De huiskamer van het Vondelpark biedt een oer-Hollandse keuken...

Vondelpark 3, Amsterdam


Lees meerContact

Pathé Arena
ArenA Boulevard 600, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.