Uitgaan

Uitgaan

Lepeltje Lepeltje Festival met Pinksteren op de NDSM Werf

Het Lepeltje Lepeltje Festival maakt dit jaar, tijdens het Pinksterweekend van 17 tot en met 20 mei, zijn debuut op de NDSM-werf in Noord. Dit culturele foodfestival is gratis toegankelijk en biedt een rijke ervaring met live muziek, culinaire belevingen, en een markt vol unieke koopwaar​.

LepeltjeLepeltje-Niels-de-Vries

Het NDSM-werf barst tijdens het Pinksterweekend van de levensgenieters en bourgondisch borrelaars. Live bands en DJs zetten de borrelsfeer neer en en met het intreden van de avond wordt het feestgedruis aangezwengeld. De NDSM-werf vormt het perfecte decor voor Lepeltje Lepeltje. Het festival biedt een bonte mix van artistieke en culinaire belevingen. Het lekker, lange weekend belooft een onvergetelijke ervaring waar je samen met familie en vrienden kunt genieten van smaakvolle creaties​ 

Voor de jongste bezoekers is er speciaal vertier georganiseerd, en het evenement staat bekend om zijn kindvriendelijke aanpak. Ouders kunnen gerust zijn door het aanbod van activiteiten en de veiligheidsmaatregelen die op het festivalterrein getroffen zijn. Er wordt een gratis polsbandje aangeboden waarop ouders hun contactgegevens kunnen schrijven, zodat zij snel bereikbaar zijn indien nodig​.

Lepeltje-Lepeltje-Niels-de-Vries

Het festival draagt ook bij aan duurzaamheid; bij je eerste drankje koop je een entreebeker die je gedurende het festival hergebruikt. Dit initiatief helpt afval te verminderen en bevordert een milieubewuste houding onder de bezoekers.

De muziekprogrammering, die nog bekend zal worden gemaakt, belooft een reeks van live bands en dj’s die de atmosfeer zullen verrijken met alles van rustige middagsets tot bruisende avondoptredens. Het Lepeltje Lepeltje Festival is daarmee een ideale gelegenheid om de start van de zomer te vieren in een van de meest dynamische omgevingen van Amsterdam​.


CONTACT
NDSM Werf
NDSM Werf, Amsterdam
Dit evenement is voorbij
– 17 t/m 20 May
Navigeren
IN DE BUURT

adam-toren-amsterdamkopie

STADSDEEL

Amsterdam Noord

Sommige inwoners vonden Amsterdam Noord niet echt bij de stad horen. Dit had zo zijn redenen. Ze vonden het namelijk te verschillend en te ver weg om echt deel uit te maken van de stad. Maar tijden veranderen en dit stadsdeel is inmiddels volop in ontwikkeling en zeker...

SUGGESTIES

STRAAT: ’s Werelds grootste street art museum in Noord

Op de NDSM Werf vind je dit najaar street art van de bekendste kunstenaars

StreetArtMuseum-1

Binnenkort krijgt Amsterdam het grootste Street Art Museum van de wereld. In Rijksmonument de Lasloods op de NDSM-Werf in Amsterdam Noord zal een museum met street art worden ingericht ter grootte van ruim 7.000 m².

NDSM-Plein 28, Amsterdam


Lees meerPllek

Discover Amsterdam

pllek6

Stadsstrand Pllek in Noord, nabij de NDSM-Werf biedt een fenomenaal en panoramisch uitzicht op het IJ en de skyline van Amsterdam. Bij Pllek ben je even helemaal weg van de drukte van de stad. Naar het strand in eigen stad. Het prachtige uitzicht, de wekelijkse feesten en live optredens, en de biologische kaart trekken een divers publiek. Van jonge Amsterdammers tot hippe creatievelingen tot buurtbewoners...

TT Neveritaweg 59, Amsterdam


Lees meerBierrestaurant IJver opent in de Scheepsbouwloods

Een nieuwe spot in Noord met binnen én buiten terras

IJver_Amsterdam

Met IJver is Amsterdam Noord een hotspot rijker. In de 100 jaar oude Scheepsbouwloods op het NDSM-Werf vind je IJver, een restaurant waar je de hele dag terecht kunt voor ontbijt, lunch, diner en borrel. Met 34 tapkranen, ontelbaar veel soorten bier en heerlijk eten is hier goed toeven.

Scheepsbouwkade 72, Amsterdam


Lees meerContact

NDSM Werf
NDSM Werf, Amsterdam
Dit evenement is voorbij
17 t/m 20 May
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.