Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Bluespoon

Bluespoon, gevestigd in het Andaz Hotel, is letterlijk het sprookje van Alice in Wonderland in Amsterdam, gerealiseerd in de 21ste eeuw. Kijk naar het verrassende en adembenemende interieur terwijl je geniet van één van de originele cocktails.

Wat moet je weten over Bluespoon?

Ons door Marcel Wanders ontworpen restaurant serveert ongecompliceerde Europese smaken met een Nederlands tintje en biedt een verscheidenheid aan gerechten van ‘s ochtends tot’ s avonds. De originele mevrouw Bluespoon komt nog steeds af en toe langs. Soms zie je haar, soms niet. Maar zelfs als ze er niet is, blijft haar extravagantie hangen. Het restaurant heeft een geweldig interieur dat is ingericht door Marcel Wanders. Het is een design met een twist! Kom binnen en geniet van een heerlijke maaltijd of geniet van een van de heerlijke cocktails.

De gerechten worden allemaal bereid met lokale ingrediënten die een aantal geweldige, smakelijke internationale gerechten maken. Het menu verandert voortdurend met de seizoenen en in de zomer is er een geweldige stadstuin / terras waar je van kunt genieten. Wanneer je met een groep dineert, probeer dan de tafel dicht bij de open keuken te pakken. Het is echt een ervaring om de getalenteerde chef-koks aan het werk te zien!

Bestellen bij Bluespoon:
Negroni van het vat

De grachtengordel is één van de meest populaire attracties in de stad. Laat ons jou door dit mooie deel van Amsterdam. met hotspots en must-sees, leiden!

IN DE BUURT

Contact

Andaz Amsterdam
Prinsengracht 587, Amsterdam
+31 (0)20 523 12 34
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.