Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Hannekes Boom

Hannekes Boom is een unieke bar in Amsterdam en heeft een terras dat gebouwd is van diverse gerecycleerde materialen. Het etablissement heeft een extreem gezellige uitstraling, met de trendy lichtspotjes die aan het plafond hangen. Op warme zomerdagen zit het fraaie terras vol met zonaanbidders die zich aan picknicktafels tegoed doen aan een biertje of een heerlijke BBQ. In de winter gaan mensen bij Hannekes Boom naar binnen om heerlijk tot rust te komen in de comfortabele stoelen voor de open haard. Terwijl er volop genoten wordt van biologische gerechten wordt hier af en toe live muziek gespeeld.

Over Hannekes Boom

Hannekes Boom is een funky, gezellig restaurant met een fantastisch uitzicht op het water tegenover het wetenschapsmuseum NEMO. Het ontwerp van het restaurant is geïnspireerd op het oorspronkelijke doel ervan, namelijk één van de ingangen van de stad rond 1650. Het gebouw is opgebouwd uit gerecyclede materialen waaraan het zijn kunstzinnige en creatieve uitstraling dankt. In de zomer zit het terras altijd vol met mensen die genieten van hun geweldige (snack)menu, een ijskoud biertje of een goed glas wijn.

Vergeet niet om regelmatig de agenda van Hannekes Boom te bekijken. Ze hebben geweldige bands die bijna elke zondag live muziek spelen.

Wanneer je denkt dat Hannekes Boom alleen zomers een culinaire hotspot is, heb je het mis. Ook in de winter is Hannekes Boom de ‘place to be’. Kruip dan gezellig voor de knusse open haard en bestel bitterballen om heerlijk van te genieten.

Openingstijden
Zondag – Donderdag: 11:00 – 01:00
Vrijdag – Zaterdag: 11:00 – 03:00

IN DE BUURT

Contact

Hannekes Boom
Dijksgracht 4, Amsterdam
+31 (0)20 419 98 20
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.