Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Red Wing Shoe Store

Al sinds 1905 is het Amerikaanse Red Wing Shoes een fenomeen in de internationale schoenenbranche. Oprichter Charles Beckman startte het bedrijf indertijd om aan de grote vraag naar comfortabele en duurzame werkschoenen te voldoen. Vandaag de dag zijn de schoenen nog steeds comfortabel en duurzaam en is er eveneens een complete collectie aan onderhoudsproducten, portemonnees, riemen en handschoenen bij gekomen. Je vindt dit hoogstaande merk aan de Reestraat 15 in de Amsterdamse grachtengordelbuurt.

Eersteklas vakmanschap

De schoenen van Red Wing Shoes worden gemaakt met eersteklas vakmanschap. De kenmerkende driedubbele gestikte naden, de stevige schoenrandconstructie en het prachtige leer zijn daar uitgelezen voorbeelden van. Er is aandacht voor werkelijk ieder detail. Dat vind je ook zeker terug in de verschillende accessoires. Naast de riemen, handschoenen en portemonnees zijn ook de horloges en zelfs de sokken van dit merk van topkwaliteit.

Openingstijden Red Wing Shoes

Red Wing Shoes is van dinsdag tot en met zaterdag geopend vanaf 10.00 uur tot 18.00 uur. Op zondagen en maandagen is de winkel van 12.00 uur tot 18.00 uur geopend.

IN DE BUURT

Contact

Red Wing Shoe Store
Reestraat 15, Amsterdam
+31 (0)20 626 60 02
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.