Editor:  De Redactie • Publicatie:  28 februari 2023

Uitgaan & Entertainment

Uitgaan & Entertainment

Album show dj-duo ANOTR in the Gashouder

Het Amsterdamse dj-duo ANOTR is de sensatie van het moment. De jonge producers en deejays Jesse van der Heijden en Oguzhan Guney worden door hun achterban een verademing genoemd met een kenmerkend geluid en energieke optredens.

ANOTR-1
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Met hun ongeëvenaarde energie en kenmerkende geluid verovert ANOTR de wereld stormenderhand. Gekenmerkt door hun hypnotiserende en energieke beats met invloeden uit disco, soul, funk, jazz en alles daar tussenin hebben de boys al menig feest opgeluisterd. Van Circoloco, Ushuaia Ibiza, Ultra Resistance, Awakenings tot Tomorrowland, alle organisaties van naam en faam hebben de boys al op hun podia gehad.

NO ART
Naast hun energieke sets wordt ANOTR tevens geroemd om haar ingenieuze geluid dat grenzen overstijgt. Geen wonder dat bekende labels als Armada Music, Defected en Snatch hun tracks hebben uitgebracht. Hoog tijd voor hun eigen label NO ART waarmee het duo eigen producties uitbrengt en feesten organiseert.

ANOTR in de Gashouder
Op 11 maart staat ANOTR in de Gashouder met een 10 uur durende set.

ANOTR_Gashouder
CONTACT
Gashouder
Klönneplein 1, Amsterdam
Dit evenement is voorbij
– 11 t/m 12 March
Navigeren
IN DE BUURT

westergas-the-other-district3

STADSDEEL

Amsterdam West

Nog niet zo lang geleden was deze wijk een van de ‘mindere’ wijken van de stad. Maar die tijd is voorbij! Dit deel van de stad heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een jonge en trendy wijk vol interessante bezienswaardigheden, winkels en restaurants. Het is een geliefde…


Contact

Gashouder
Klönneplein 1, Amsterdam
Dit evenement is voorbij
11 t/m 12 March
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.