Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Café Panache

Café Panache is wat je krijgt als je een oud warenhuis verandert in een hip restaurant. Met een houtskoolgril, speciale cocktails en niet één maar twee bars waan jij je, midden in Amsterdam, even in het Meatpacking District van New York. Gelukkig is dit iets minder ver reizen, Panache ligt namelijk naast de Ten Katemarkt in Amsterdam West.

Café Panache in Amsterdam West

Café Panache is iets van het gebaande pad van de Ten Katemarkt. Wanneer je binnenkomt valt de ietwat flamboyante en gedurfde stijl gelijk op. Het mag je dan ook niet verbazen dat Panache een ander woord voor bravoure is. De kaart staat vol met heerlijke visgerechten en is afhankelijk van wat er op de markt te koop is. Ze werken met (dag)verse seizoensproducten, duurzame vis en pure smaken. We kunnen ons goed voorstellen dat je niet kunt kiezen tussen alle mooie gerechten op de kaart, gelukkig kun je de gerechten delen met je gezelschap.

Behalve het restaurant heeft Panache ook twee bars. De bar vooraan is kleiner en daardoor uitermate geschikt voor een feestelijk drankje met een intiem gezelschap.

IN DE BUURT

Contact

Café Panache
Ten Katestraat 117, Amsterdam
+31 (0)20 221 17 36
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.