Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Crazy Kitchen

Het industrieterrein Schinkel op de A10 heeft meestal na werktijd weinig te bieden. Het grote restaurant, Crazy Kitchen, is echter de moeite waard om te bezoeken. In het industriële complex van ongeveer 300 vierkante meter ben je van harte welkom voor lunch, borrel en diner. Crazy Kitchen bouwt voort op het idee van shared dining met een geweldige fusion-schotel. Maar je kunt ook à-la-cartegerechten bestellen, zoals heerlijke garnalen, Indiase lamsstoofschotel en een biefstuk van Black Angus.

Waarom de Crazy Kitchen bezoeken?

In de Crazy Kitchen maken ze lunches van hoge kwaliteit en vroege diners, ze koken met liefde en respect voor de ingrediënten en de natuur van de steeds veranderende seizoenen. Het menu verandert constant door de creaties van de chef-koks. Door seizoensgebonden producten te gebruiken, kunnen ze een geweldige smaak garanderen en is het ook beter voor het milieu! Ze voegen een lepel vol creativiteit, verrassingen en liefde aan het eten toe, zodat ze een buitengewone ervaring kunnen leveren.

Dus kom en geniet van shared dining en alle andere dingen die dit restaurant te bieden heeft!

Openingstijden
Maandag 08:00-16:00
Dinsdag 08:00-16:00
Woensdag 08:00-16:00
Donderdag 08:00-16:00
Vrijdag 08:00-16:00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Amsterdam Zuid herbergt de beste musea en luxueuze winkels. Ontdek hier onze must-see en must-visit gids voor deze wijk!

IN DE BUURT

Contact

Crazy Kitchen
Helicopterstraat 28, Amsterdam
+31 (0)20 782 00 65
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.