Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Gallery Iris & Schriek

Bij Gallery Iris & Schriek kun je uitstekend terecht voor het grafische oeuvre van Marc Chagall, de Joods-Franse kunstenaar met Wit-Russische roots. Tot zijn dood in 1985 maakte Chagall een enorme hoeveelheid litho’s, etsen en houtsneden die in deze galerie in veelvoud te vinden zijn. Daarnaast zijn er werken aanwezig van kunstenaars zoals Matisse, Dalí, Miró, Bram van Velde en Karel Appel. Kortom, voor de echte verzamelaar is deze kunstgalerie absoluut de plek waar hij of zij moet zijn.

Zuurvrij passe-partout

Om het inlijsten te vereenvoudigen wordt ieder kunstwerk bij Gallery Iris & Schriek gematteerd ingelijst in een zuurvrij passe-partout. Naast de grafische werken van wereldberoemde kunstenaars kun je bij deze galerie ook terecht voor bijzondere affiches en klassiek speelgoed van Rossignol. Ook voor vintage kalenders en Bing-treinen heb je hier een ruime keuze.

Openingstijden Gallery Iris & Schriek

Gallery Iris & Schriek is geopend van woensdag tot en met zondag vanaf 10.00 uur. De sluitingstijd is op zondag om 17.00 uur en op de overige dagen om 18.00 uur. Op maandag en dinsdag is deze kunstgalerie gesloten.

IN DE BUURT

Contact

Gallery Iris & Schriek
Nieuwe Spiegelstraat 11A, Amsterdam
+31 (0)61 806 76 44
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.