Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

I Love Vintage – Prinsengracht

Liefhebbers van vintagemode kunnen hun hart ophalen bij, heel toepasselijk, I Love Vintage. Bij deze winkel aan de Prinsengracht in de Amsterdamse grachtengordelbuurt draait alles om retromode. De kleding en accessoires zijn zowel nieuw als echt vintage. Het merk zet alles op alles om de mooiste vintage artikelen voor je te selecteren. Ontdek er de tijdloze klassiekers uit de jaren 20, 30, 50, 60 en 70 van de vorige eeuw.

Van zandloperfiguur tot peervormig silhouet

Bij I Love Vintage hebben ze altijd de retro outfit in huis die perfect aansluit op je lichaam. Dus of je nu een zandloperfiguur hebt of een peervormig silhouet, bij deze winkel kun je terecht voor fantastische jurken in iedere gewenste stijl. Je vrouwelijke vormen worden schitterend geaccentueerd en de aandacht wordt afgeleid van die puntjes waar je minder gelukkig mee bent. Je vindt er dus jurken waarin jij je echt vrouw kunt voelen en jezelf kunt zijn. Is dat nu niet precies waar je naar op zoek bent?

Openingstijden I Love Vintage

I Love Vintage is iedere dag van de week geopend. Van maandag tot en met zaterdag is de openingstijd van 11.00 uur tot 19.00 uur en op zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur.

IN DE BUURT

Contact

I Love Vintage
Prinsengracht 201, Amsterdam
+31 (0)20 330 19 50
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.