Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Mappa

Voor heerlijke no-nonsense Italiaanse cuisine moet je bij restaurant Mappa aan Nes 59 in Amsterdam zijn. Alle gerechten worden hier bereid in hun eigen unieke en bekende stijl.

Italiaans Restaurant in Amsterdam

Ze hebben ze geen kapsones, het zijn gewoon Amsterdammers die de Italiaanse keuken omarmen. Ze bereiden de smakelijke maaltijden niet altijd volgens de Italiaanse receptuur maar dat maakt het nu net zo bijzonder. Heerlijk en mooi eten dat uiteraard wel op recepten uit heel Italië geïnspireerd is.

De geschiedenis van Mappa Amsterdam

In het hart van de stad Amsterdam, aan de historische Nesstraat, is restaurant Mappa gevestigd in een voormalig koffiehuis. Dit koffiehuis werd in 1810 geopend door de gebroeders Frascati die beroemd werden om hun zeer populaire Frascati Café (vanaf 1940). Later was het gebouw een theater en maakte het Frascati Café er een deel van uit. Sinds 2001 is restaurant Mappa er gevestigd. Mappa biedt je voortreffelijke Italiaanse gerechten en alles is huisgemaakt en met liefde gemaakt. Authentiek Italiaans eten is wat Mappa biedt, en het restaurant is trots op het feit dat alle zelfgemaakte gerechten zijn gemaakt van verse, biologische producten. Mappa staat vooral bekend om zijn verscheidenheid aan pastagerechten, maar het heeft ook een aantal lekkere antipasti (voorgerechten) en een paar exquise vis- en vleesspecialiteiten. Het menu bij Mappa wordt regelmatig aangepast om creativiteit en kwaliteit in de keuken te garanderen.

Overbodig te noemen dat goed Italiaans eten hand in hand gaat met prachtige wijnen. De wijnkaard is overwegend Italiaans, van kleine wijngaarden in Puglia tot grote wijnmeesters zoals Walter Massa. Het interieur van dit restaurant is stijlvol op een tijdloze manier en biedt plaats aan 60 gasten. Het personeel van dit restaurant is vriendelijk en staat altijd klaar om te helpen. Omdat gastvrijheid heel belangrijk is voor dit restaurant, ben je dan ook verzekerd van een geweldige avond uit in dit restaurant.

IN DE BUURT

Contact

Mappa
Nes 59, Amsterdam
+31 (0)20 528 91 70
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.