Editor:  De Redactie • Publicatie:  09 oktober 2017

Winkelen & Lifestyle

Winkelen & Lifestyle InterieurAmsterdam Zuid

Hutspot

Ontdek Amsterdam

Hutspot 15
Hutspot 26
hutspot xx
hutspot xxx
Hutspot 18
hutspot 4
hutspot x
Hutspot 9
hutspot 5
Hutspot 2
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Hutspot is unieke conceptstore in de Pijp alwaar jonge creatieven en verkopers van kleding, accessoires, sieraden, kunst en te gekke gadgets hun waar kunnen etaleren en verkopen. De initiatiefnemers hebben een groot aantal te gekke merken en kunstenaars aan zich weten te binden die hun werken en producten maar wat graag in Hutspot tentoonspreiden. Alles wat je in de winkel tegenkomt is te koop. Van de kunst aan de muur, kleding in de rekken, koffie in de mokken, lampen aan het plafond, sieraden in de vitrines, de groene werkbank voor de kassa en een oude, 90CC Vespa motor. Alles, behalve allemansvriend en winkelhond Gumbo.

Hutspot verkoopt producten van meer dan 44 merken. In de winkel zijn onder meer kunstwerken van Ivo de Mas, sieraden van Jewel Rocks, kleding van Deus Ex Machina, schoenen van MK Switch It, boeken van Mendo, sneakers van Baskets en tassen van Atelier de l’Armee te koop. In de galerie van Hutspot vinden geregeld verschillende exposities en events plaats en ‘s avonds kun je je overgeven aan een klasje yoga.
CONTACT
Van Woustraat 4, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Zuid

In Amsterdam Zuid vind je een aaneenschakeling van prachtige bezienswaardigheden en veel groene en karakteristieke wijken. In het Museumkwartier vind je enkele van de beste musea ter wereld, het Koninklijk Concertgebouw en de P.C. Hooftstraat, de duurste winkelstraat van Nederland. In de Pijp moet je zijn als het…


Contact

Van Woustraat 4, Amsterdam
Navigeren

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.