Editor:  De Redactie • Publicatie:  10 mei 2019

Eten & Drinken

Eten & Drinken Internationaal Amsterdam

ELLE Eten magazine opent voor één avond ELLE Eetcafé

20 mei • Een pop-up restaurant ter ere van hun 20 jarig bestaan

Fan van het tijdschrift ELLE Eten? Dan is dit jouw kans om een exclusief evenement bij te wonen en de redactie te ontmoeten. Op 20 mei 2019 kan je voor één avond terecht in het ELLE Eetcafé pop-up restaurant ter ere van hun 20-jarig bestaan.

elle-eten-pop-up-restaurant
elle-eetcafe
Kaagman-Kortekaas-178

Op maandag 20 mei opent ELLE Eten de deuren van haar eigen pop-up restaurant genaamd ELLE Eetcafé. Al 20 jaar lees je in het blad over eten, drinken, restaurants en lifestyle. In samenwerking met Kaagman & Kortekaas is er een viergangen menu samengesteld met ambachtelijke en seizoensgebonden ingrediënten. Hoofdredacteur Klaartje Scheepers zal tijdens de avond het jubileumnummer onthullen en ze hebben nog een verassing voor je in petto. 

kaagman-elle-eten

Voor een bedrag van €79 geniet je van een 4-gangen vis, vlees of vegetarisch diner met wijnarrangement. Daarnaast ligt er een goedgevulde ELLE Eten goodiebag en het kookboek ELLE Eten Hitparade voor je klaar. Wil je er bij zijn? Reserveer dan snel jouw plekje via de website.

Openingstijden

Het ELLE Eetcafé is op maandag 20 mei van18.00 t/m 22.00 uur geopend. 

Locatie

ELLE Eetcafé
Sint Nicolaasstraat 43, Amsterdam

Website

elleeten.nl

Datum

Dit evenement is voorbij
20-05-2019 – 20-05-2019


Eten & Drinken

Parel in Oost: Koffie & Wijnbar 4850

Voor perfect gebrouwen koffie en mooie wijnen

4850 amsterdam3

Opzoek naar een perfecte bak koffie of een goed glas wijn? 4850 in Amsterdam Oost heeft het allebei! Dit restaurant is van ontbijt tot diner open en is inmiddels een ontmoetingsplaats voor de buurt geworden.

Camperstraat 48-50, Amsterdam


Lees meer


Eten & Drinken

Restaurant Fijnkost opent nieuwe locatie in West

Na het Vondelpark nu ook open in het Westerpark

fijnkost-amsterdam

Fijnkost zat al een tijdje in Amsterdam Zuid, op een prachtige locatie aan het Vondelpark. Vanaf nu kan je ook bij ze terecht voor gezelligheid en fijne gerechten in West, om de hoek van het Westerpark.

Van Limburg Stirumplein 20, Amsterdam


Lees meer


Eten & Drinken

Rijsel

Discover Amsterdam

Rijsel Copyright Janus van den Eijnden 13

De op het eerste gezicht saaie Noord-Franse industriestad Lille, door de Vlamingen ‘Rijsel’ genoemd, is niet de hippe en modieuze wereldstad waarnaar veel restaurants zich noemen. Het nieuwe restaurant Rijsel, gevestigd in een prachtig oud schoolgebouw in Oost, staat dan ook voor meer dan een naam alleen. In een interieur van klassiek versus jaren ’60 modern wordt betaalbaar no-nonsense eten geserveerd. In een ontspannen sfeer is…

Marcusstraat 52, Amsterdam


Lees meer


Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.