Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Arcam – Architecture Center

Voor iedere architectuurliefhebber is Architectuurcentrum Amsterdam een absolute aanrader. Het doel van dit centrum is om hun liefde voor (lokale) architectuur te delen en om iedereen kennis te laten maken met de indrukwekkende wereld van de bouwkunst.

Rondleiding van Architectuurcentrum Amsterdam

Kom langs voor een middag vol met schitterende architectuur. In dit centrum wordt je een unieke combinatie geboden van een spoedcursus in architectuur met een rondleiding door de stad. De tour vertrekt vanuit het centrum zelf en brengt je naar het Oosterdokeiland en het iconische EYE Filmmuseum. Het is de perfecte gelegenheid om de stad te bekijken en meer te weten te komen over bijzondere architectonische bouwwerken.

Bovendien is er altijd een kleine tentoonstelling over architectuur waar je gratis (!) naar toe kunt gaan. Kortom, breng zeker een bezoek aan dit centrum wanneer je in Amsterdam verblijft.

Openingstijden

Architectuurcentrum Amsterdam is geopend van dinsdag tot en met zondag vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur ’s middag. Op maandagen is dit centrum gesloten.

IN DE BUURT

Contact

Arcam
Prins Hendrikkade 600, Amsterdam
+31 (0)20 620 48 78
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.