Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Bar Botanique

In Amsterdam Oost blijven geweldige culinaire hotspots opduiken en Bar Botanique is daar een uitgelezen voorbeeld van. Bar Botanique is van de restaurantondernemers die ons ook Bar Bukowski en De Biertuin hebben gebracht. Eigenlijk is de volledige naam Bar Botanique – Café Tropique en het is de hele dag geopend voor ontbijt, lekkere pasteien, frisse salades en pizza’s uit de houtoven. Op het dinermenu staan mediterrane gerechten om je vingers bij af te likken. Tegen een fraai decor met veel planten en felgroene muren heeft deze ‘buurtwoonkamer’ een soort Caribische sfeer.

Wat je bij Bar Botanique moet bestellen

Overdag kun je een superromige burrata bestellen en er een lekker stukje banaanbrood aan toevoegen. Wanneer je deze culinaire hotspot bezoekt tijdens het avondeten, kunnen we je de wilde eend of één van hun smakelijke pizza’s aanbevelen.

Dit restaurant ligt in het hart van Amsterdam East, op loopafstand van de Dappermarkt, Artis Royal Zoo en het Oosterpark. Het is de perfecte plek om te ontspannen en om een hapje te eten terwijl je deze trendy Amsterdamse wijk verkent.

IN DE BUURT

Contact

Bar Botanique
Eerste van Swindenstraat 581, Amsterdam
+31 (0)20 358 65 53
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.