Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Borrl Kitchen

Geïnspireerd door de informele Italiaanse aperitieven en de Nederlandse borreltradities, serveert Borrl Kitchen ontbijt, lunch en borrelsnacks in een eenvoudige maar gezellige sfeer. Je vindt dit restaurant aan de Plantage Kerklaan 41, tegenover dierentuin Artis. Het restaurant heeft een trendy interieur met zonnige gele accenten en een prachtig terras voor vele uren gezelligheid bij mooi weer.

Ontbijt Borrl Kitchen

Op de ontbijtkaart van dit restaurant staan tal van heerlijke gerechten. Van pannenkoeken met bacon, banaan en jam tot verse croissantjes met ham, kaas, eieren en groenten. Ook voor Griekse yoghurt met munt en fruit, smoothies en kwarkmuesli kun je hier uitstekend terecht.

Lunch

Voor de lunch kun je bij Borrl Kitchen genieten van salades, soepen en bijzonder smakelijke sandwiches. Wat bijvoorbeeld te denken van een sandwich met gerookte zalm of een veganistische burger? De pompoensoep behoort er tot één van onze absolute favorieten.

Borrelsnacks

Gezien de inspiratiebron van Borrl Kitchen ontbreken uiteraard ook de borrelsnacks niet aan de menukaart. Van traditionele Nederlandse bitterballen tot smakelijke nacho’s en overheerlijk uienringen.

IN DE BUURT

Contact

Borrl Kitchen
Plantage Kerklaan 41, Amsterdam
+31 (0)20 354 26 69
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.