Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Brasserie Flo

Brasserie FLO is een klein stukje Frankrijk middenin Amsterdam. Met het witte tafellinnen, het authentieke meubilair, het Franse menu en het vakkundig bedienend personeel weten ze culinair Parijs op het Rembrandtplein voortreffelijk neer te zetten. Zoals in elke traditionele Franse brasserie, is de service er snel en goed georganiseerd. Er wordt alles op alles gezet om de wensen van de gasten te vervullen. Onder de charmes van de Franse brasserie behoort ook zeker het aanknopen van een gesprekje met andere gasten.

De menukaart van Brasserie FLO

Het restaurant staat onder meer bekend om hun uitstekende Fruits de Mer buffet. Hier kun je non-stop oesters eten, overheerlijke kreeft en langoustines. Houd je niet zo van zeevruchten? Geen probleem, de getalenteerde chef-koks van Brasserie FLO toveren iedere gewenste Franse klassieker op tafel. Combineer het met een goed glas wijn en je perfecte avond in Amsterdam is prima van start gegaan. Sluit je bezoek aan Brasserie FLO af met de smaakvolle Crêpes Suzette die je voor even in Parijs wanen.

Het restaurant bevindt zich aan het Rembrandplein, op een korte loopafstand van het Kalvertoren shoppingmall en Museum of Bags and Purses.

 

IN DE BUURT

Contact

Brasserie Flo
Amstelstraat 9, Amsterdam
+31 (0)20 890 47 57
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.