Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Café Blond

Het bekende serviesmerk Blond Amsterdam heeft met Café Blond de deuren geopend van een eerste eigen café-restaurant. Aan de Ferdinand Bolstraat 44, vlakbij de Albert Cuypmarkt in De Pijp, kun je terecht voor het perfecte ontbijt, een heerlijke lunch, high tea en een grote diversiteit aan drankjes. In de winkel naast het café-restaurant kun je leuke Amsterdamse souvenirs kopen en er is zelfs de mogelijkheid tot het volgen van een heuse Blond Workshop.

Ontbijt Café Blond

Tot 13.00 uur kun je bij Café Blond van een smakelijk en ontspannen ontbijt genieten met een zeer ruime keuze. Uiteraard ontbreken croissants niet aan de ontbijtkaart, maar je kunt er ook Fries suikerbrood bestellen, American pancakes en vers fruit met munt en honing.

Lunch

Voor de lunch kun je tot 15.00 uur aanschuiven en de diverse sandwiches zijn werkelijk fantastisch. Kies voor volkoren- of zuurdesembrood met carpaccio, gerookte zalm, gegrilde kip en nog veel meer. Daarnaast heb je de keuze uit smakelijke wraps, soepen en salades.

High Tea

Natuurlijk ontbreekt ook de High Tea niet bij Café Blond. Hiervoor kun je kiezen uit verschillende arrangementen, voorzien van onder meer Fries suikerbrood, kleine sandwiches, vers fruit, brownies en carrot cake. Smullen maar!

IN DE BUURT

Contact

Café Blond
Ferdinand Bolstraat 44, Amsterdam
+31 (0)20 333 06 46
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.