Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Cannibale Royale – Handboogstraat

In hartje Amsterdam ontdek je bij Cannibale Royale – Centrum een heus walhalla voor liefhebbers van vleesgerechten. Dit is een uniek restaurantconcept waarbij tal van vleesspecialiteiten het menu domineren. Wat bijvoorbeeld te denken van een werkelijk verrukkelijke biefstuk, de typische klassieke burgers en spareribs om je vingers bij af te likken? Ook de drankkaart is er eentje uit duizenden en bestaat onder meer uit heerlijke cocktails, fantastische wijnsoorten en de beste bieren. Het geheel wordt verder sfeervol vormgegeven door het thematische interieur.

Cannibale Royale – Centrum is het eerste restaurant van deze regelrechte succesformule. Daarnaast vind je ook een vestiging in De Pijp, aan de Lange Niezel en bij de scheepswerf NDSM aan de oever van het IJ in Amsterdam Noord.

Openingstijden Cannibale Royale – Centrum

Bij restaurant Cannibale Royale – Centrum blijft de keuken lekker lang open. Je kunt er dagelijks vanaf 12.00 uur terecht. Op vrijdag en zaterdag sluiten ze de deuren pas om 4.00 uur en op de andere dagen van de week om 3.00 uur.

IN DE BUURT

Contact

Cannibale Royale
Handboogstraat 17a, Amsterdam
+31 (0)20 233 71 60
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.