Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Carter Bar & Kitchen

Carter Bar & Kitchen is een restaurant in Amsterdam Oud-Zuid die is geïnspireerd op de Franse bistro’s. Daarnaast is er ook een exclusieve cocktailbar. Carter Bar & Kitchen bevindt zich op de hoek van de Valeriusstraat en de Emmastraat. De Canadese chef-kok Richard Taylor bereidt heerlijke Franse klassiekers met een smaakvolle draai. Het restaurant is dan ook de ‘place to be’ voor de echte Franse fijnproevers.

Mooie woonkamer in Amsterdam Oud-Zuid – Carter Bar & Kitchen

Het restaurant wordt ook wel de mooie woonkamer van Amsterdam Oud-Zuid genoemd. Daarnaast ontdek je er een groot zonnig terras met een prachtig uitzicht op de omliggende gebouwen met hun karakteristieke architectuur en statige bomen. Voor de lokale bevolking is het absoluut de perfecte plek voor een gezellige vrijdagavond en ook om er de beste gin-tonics te drinken.

Frans bistromenu

Carter Bar & Kitchen serveert een eigentijds Frans bistromenu, geïnspireerd door onder meer de horeca etablissementen in New York en Londen. Het menu van Carter Bar & Kitchen bestaat dan ook uit zeevruchten, kreeft, ravioli met kruiden, kip met maïs en speenvarken. De koks in de keuken bereiden gepassioneerd de klassiekers die op het menu staan. Hierbij wordt de nadruk gelegd op de typische Franse bistrogerechten waaraan seizoenproducten en moderne kooktechnieken worden toegevoegd.

IN DE BUURT

Contact

Carter Bar & Kitchen
VALERIUSSTRAAT 85, Amsterdam
+31 (0)20 752 68 55
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.