Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Dag van de Architectuur Amsterdam 2018

Tijdens de jaarlijkse Dag van de Architectuur Amsterdam 2018 kun je enkele van de architecturale hoogtepunten van de stad ervaren via rondleidingen en speciale evenementen. Amsterdam staat misschien bekend om zijn 17e-eeuwse elegantie, maar de stad er is veel meer. De stad is altijd in ontwikkeling en staat ook vol met andere en modernere stijlen die op deze dag in het zonnetje worden gezet. De jaarlijkse programmering van de Architectuurdag draait om het presenteren van nieuwe gebouwen, nieuwe ideeën en het kijken naar de toekomst!

Meer over De Dag van de Architectuur Amsterdam 2018

Dit jaar staat lokale architectuur de hele maand juni centraal in de stad. Op 10, 17 en 24 juni gaat de aandacht naar de Noord / Zuidlijn, de nieuwste metrolijn in Amsterdam. Het is hiermee ook het thema van 2018. Op deze zondagen ligt de focus op een van de toekomstige haltes van deze metrolijn.

Zondag 10 juni | Noorderpark

Zondag 17 juni | Centraal Station

Zondag 24 juni | Station Zuid

Je kunt lezingen bijwonen, een wandel- of fietstocht door de stad maken, rondleidingen door interessante gebouwen volgen en architecten bezoeken om meer over architectuur te leren.

IN DE BUURT

Contact

Various Locations
Damrak 1, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.