Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

De Gouden Hoek

De Gouden Hoek heeft een iets andere benadering van het concept van een visrestaurant. In dit restaurant in de Spaarndammerbuurt vind je geen tonijn, zalm of tong op het menu. In plaats daarvan bieden ze eenvoudige en originele visschotels van bijvangst. De gerechten zijn hierdoor goed geprijsd en erg lekker. Probeer de salade met gerookte makreel, geroosterde rode biet en amandel, of de bisque van Oosterschelde strandkrabben. Ook het klassieke Britse gerecht fish & chips staat hier op de menukaart.

Over De Gouden Hoek

Dit visrestaurant, gevestigd in Amsterdam West aan de Van Limburg Stirumstraat 10A, serveert verse vis en zeevruchten. Een aanrader is de fish & chips met een biertje of frisdrank, perfect voor lunch of diner. Zin in iets bijzonders? Blader op je gemak door het menu en je ontdekt verfijnde visgerechten van hoogstaande kwaliteit. Vraag daarbij de bediening om een wijn die je keuze perfect zal completeren.

Het restaurant De Gouden Hoek is modern en tegelijkertijd intiem met een vleugje jaren zeventig. De bediening is er vriendelijk en professioneel en de keuken is open, zodat je naar binnen kunt kijken en de koks aan het werk kunt zien. Deze koks serveren viskroketten, gevulde krab en diverse visschotels. Je kunt de populaire fish & chips in maar liefst drie variaties bestellen.

IN DE BUURT

Contact

De Gouden Hoek
Van Limburg Stirumstraat 10,, Amsterdam
+31 (0)20 229 90 09
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.