Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Drover’s Dog 3

Drover’s Dog opende onlangs haar derde locatie aan de bruisende Wibautstraat. Dit restaurant en bar heeft dezelfde ongecompliceerde, down-under-sfeer als de andere twee locaties. Het relaxte interieur heeft een industriële uitstraling. Dit is een legendarische plek voor ontbijt, brunch, hamburgers, bier, G&T’s en een moordende donkere chocolademousse met stukjes brownie erin…

Drover’s Dog – De smaken van Australia

Drover’s Dog is een restaurant in Australische stijl. Dit concept werd in 2013 hier in Amsterdam geboren. Viering van brunch, lunch en diner in Aussie-stijl, samen met een brede selectie van Australische bieren, wijnen en cocktails. Dit alles wordt geserveerd in een ontspannen, warme en vriendelijke sfeer met een professioneel serviceniveau! Het menu staat vol met verrassende gerechten. Kom gezellig rondhangen in het restaurant aan de Wibautstraat om de volledige Aussie-ervaring te beleven.

De hamburgers zijn volgens de lokale krant één van de favorieten van de lokale bevolking. Nou, het beste is moeilijk te zeggen, maar de hamburgers zijn buitengewoon smakelijk en zeker de moeite waard om een hap van te nemen!

Openingstijden Drover’s Dog Wibautstraat
Maandag – donderdag 17:00 – 01:00 uur
Vrijdag 12.00 – 02.00 uur
Zaterdag: 10:00 – 02:00 uur
Zondag 10:00 – 01:00 uur

Amsterdam Oost is een nieuwe en opkomende wijk in de stad. Er blijven coole plekken opduiken. Vind hier onze hotspotsgids voor deze wijk.

IN DE BUURT

Contact

Drover's Dog 3
Wibautstraat 206, Amsterdam
+31 (0)20 221 37 44
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.