Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Ellis Gourmet Burger

Van winkelen krijg je honger en dan is restaurant Ellis Gourmet Burger de ‘place to be’ voor een overheerlijke lunchpauze. Dit burgerrestaurant bevindt zich dan ook dicht in de buurt van de populaire 9 Straatjes. Alles draait hier om het serveren van hamburgers van topkwaliteit, gemaakt van speciaal rundvlees met net genoeg vet om een optimale smaak en een bereiding à la minute te garanderen

Het geheim van het succes

De verse gebakken broodjes, de verfijnde toppings en de unieke bereidingswijze zijn de geheimen van het succes van Ellis Gourmet Burger. Daarnaast ervaar je in het restaurant zelf, met een eigentijdse uitstraling, een zeer gezellige sfeer. Bovendien heeft dit burgerrestaurant een groot zonneterras met uitzicht op de Amsterdamse grachten. Ook is er een gezellig café in de kelder te vinden.

Wat je niet mag missen

Bij een bezoek aan dit burgerrestaurant raden we je aan de ‘Ellis Special 2.0’ te proberen. Deze bestaat uit 100 procent rundvlees, cheddarkaas, gerookte bacon, sla, tomaat, rode ui, augurken en de speciale saus van Ellis.

Openingstijden Ellis Gourmet Burger

Ellis Gourmet Burger is dagelijks geopend vanaf 11.30 uur. Op zondag tot en met donderdag is het restaurant gesloten om 22.00 uur en op vrijdag en zaterdag om 23.00 uur.

IN DE BUURT

Contact

Ellis Gourmet Burger
PRINSENGRACHT 422, Amsterdam
+31 (0)20 261 26 69
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.