Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Exki

Bij Exki maken we van de goedheid van de natuur een heerlijk gerecht dat we graag delen. Geniet van een Exki-moment in het restaurant in Amsterdam Centraal, comfortabel kijkend over de iconische rivier ’t IJ. Of neem binnen enkele minuten een lekkere maaltijd mee van onze afhaal als je haast hebt. Onze recepten worden op unieke wijze bereid en zijn gezond, eenvoudig en met geweldige smaken. Wij werken met ultra-verse, seizoensgebonden, lokale en, waar mogelijk, biologische producten. Kom binnen voor eerlijke koffie, artisanale cakes en gebak, verse bio-soepen, sandwiches en een breed scala aan warme maaltijden.

Eerlijke en natuurlijke maaltijden bij Exki

Exki bewijst dat een menukaart met natuurlijke en eerlijke gerechten absoluut niet saai hoeft te zijn. Hier kun je genieten van de lekkerste maaltijden met een pure basis. Dit restaurant is absoluut de moete van een bezoekje waard.

We hebben de beste dingen die je kunt doen en zien in het Stadscentrum van Amsterdam opgesomd. Neem de tijd om jouw reis naar onze prachtige stad nu te plannen…

IN DE BUURT

Contact

Exki Nature's Kitchen
De Ruijterkade 36, Amsterdam
+31 (0)20 737 26 89
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.