Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Funky Vegan Food Festival 2018

Op 14 juli is het tijd voor het Funky Vegan Food Festival 2018! Tijdens dit festival zal Dok Amsterdam worden omgetoverd in de droom van elke vegan. Veganistisch eten, sieraden en andere hebbedingetjes zijn te koop terwijl je met een drankje in je hand geniet van de live muziek. Het festival staat ook open voor mensen die nieuwsgierig zijn naar de veganistische levensstijl, of niet-veganisten die gewoon onwijs lekker willen eten en dansen.

Foodtrucks en pop-up restaurants bij Funky Vegan Food Festival

Als je denkt aan veganistisch eten, denk je dan aan saaie groentegerechten? Denk nog eens na! Veganistisch eten is net zo gevarieerd als niet-veganistisch eten. Ontdek de geweldige veganistische opties bij een van deze foodtrucks en pop-up restaurants:

The Dutch Weed Burger

Tante Tofu

Aj. Bakery

Plantilicious

Kotobuki

Punk Dog

Icy

Heavenly Cupcakes

Oriental Greek House

Hetty’s pancakes

Hearth

Bali bites

Cindy’s Vegan wine and cheese

Vegan Info

Wil je meer weten over de veganistische manier van leven? Tijdens het festival kun je meer informatie verzamelen over een veganistische levensstijl en hoe je dit in je eigen leven kunt implementeren. Weet je niet zeker of veganistisch voor jou is? De mensen bij de informatiehokjes hieronder kunnen u helpen bij het nemen van uw eerste stappen.

Live muziek

Wat is een festival zonder muziek? Het Funky Vegan Food Festival heeft ook wat  geweldige deuntjes voor je klaarstaan!

14.00 Sweat Hearts (akoestisch)

16.00 Octaaf P (Funk)

18.00 Phil Watkis (Reggae)

20.00 Venus Tunes (Soul)

Daarnaast hebben de lokale DJ’s Isla Bonita, Don Gideon, Naas Mea en Roog enkele geweldige beats om de avond in te luiden.Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.