Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Guerlain Spa

In het schitterende Waldorf Astoria Amsterdam kun je je geest en lichaam weer perfect in balans brengen in de Guerlain Spa. Dit is op en top genieten en ontspannen. Kies er bijvoorbeeld voor de meest verjongende gezichtsbehandeling die je ooit hebt gehad. Ook vind je hier een sauna, een stoombad en een prachtig mooi binnenzwembad. Daarnaast kun je 24 uur per dag terecht in het fitnesscentrum waar altijd een professionele trainer aanwezig is.

Fenomenale behandelingen

Of je nu voor een gezichtsbehandeling komt of voor een unieke lichaamsmassage, bij Guerlain Spa werken ze alleen met producten van hoogstaande kwaliteit. Zo hebben ze hier de allernieuwste Guerlain-massage met de naam ‘Sensorial Journeys’. De revitaliserende werking van vers gras en citrusvruchten biedt je volmaakte weldaad. Je energiestroom wordt gestimuleerd door middel van sterke en snelle bewegingen. Hierbij is er sprake van holistische behandelingen. Dat wil zeggen dat de massages precies worden aangepast op al jouw wensen.

Openingstijden Guerlain Spa

Het Waldorf Astoria Amsterdam is gelegen aan de Herengracht 542-556. Hun Guerlain Spa is dagelijks geopend vanaf 9.00 uur ’s morgens. Van zondag tot en met donderdag sluiten ze om 20.00 uur en op vrijdag en zaterdag om 21.00 uur.

IN DE BUURT

Contact

Waldorf Astoria
Herengracht 542-556, Amsterdam
+31 (0)20 718 46 25
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.