Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Hangar

Hangar is onlangs geopend en is al een essentieel onderdeel van de topkeuken in Amsterdam. Het restaurant is een restaurant in industriële stijl, gehuisvest in een voormalige scheepshangar aan de noordkant van het IJ. De service in deze hotspot is niets minder dan perfect, net zoals het menu. Om het fris en aantrekkelijk te houden, wisselt de chef-kok om de zes weken van menu. Elke zondag is er een live jazzband die met getalenteerde singer-songwriters speelt, gehost door Juan Wells.

Lekker eten in een hangar in Amsterdam Noord

Amsterdam Noord is één van de opkomende buurten in de stad. Nieuwe hotspots en coole restaurants duiken overal op en dit restaurant is één van die nieuwe hotspots. Toen de eigenaars de locatie zagen, wisten ze meteen dat dit de perfecte plek was voor hun restaurant. Toen chef-kok Ricardo van Ede bij het team kwam, was de culinaire match ook perfect! Zijn pure creaties passen in de stijl en visie van het restaurant; rauw en zacht, beter bekend als een mooie mix. Het restaurant heeft ook een geweldig terras dat alle seizoenen serveert en waar je kunt genieten van eten of drinken wanneer je maar wilt.

Amsterdam Noord is het nieuwe en opkomende district van de stad. Dit gebied zit vol met industriële verrassingen. Vind hier onze hotspotsgids voor deze wijk!

IN DE BUURT

Contact

Hangar
Aambeeldstraat 36, Amsterdam
+31 (0)20 363 86 57
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.