Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Heineken Experience

De Heineken Experience is zonder twijfel één van de meest populaire attracties in Amsterdam. Duik in de geschiedenis van Heineken en leer het verhaal kennen van het biermerk dat in Amsterdam is geboren en door de wereld is grootgebracht. Een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten.

De echte Heineken Experience tijdens de brouwerijtour

Leer op een leuke en interactieve manier over de geschiedenis van dit biermerk tijdens de brouwerijtour. Loop door het indrukwekkende oude gebouw en je zult de gigantische koperen tanks zien die worden gebruikt om het originele Heineken bier te brouwen dat we allemaal kennen en waar we zo van genieten. Daarnaast wandel je er door de geschiedenis aan de hand van oude advertenties. Bovendien krijg je de kans om je eigen bier in de Heineken Museum Bar te brouwen. De tour is beschikbaar in verschillende talen, waaronder Engels, Frans, Nederlands, Russisch, Duits, Chinees, Portugees, Italiaans en Spaans. Daarnaast kun je ook de app downloaden om het meeste uit je bezoek te halen. Aan het einde van de brouwerijtour kun je genieten van twee gratis drankjes terwijl je bijkomt van alle indrukken in de schitterende bar.

Vermijd die ellenlange wachtrij

Vraag mensen die de Heineken Experience beleefd hebben en zij zullen je vertellen over de wachtrij die doorgaans bij de ingang staat. Wil je deze vermijden? Geen probleem. Boek dan eenvoudig je tickets voor deze unieke ervaring via onze website en verspil geen moment van je waardevolle tijd. Dit is een unieke attractie en absoluut één van de beste dingen om te doen in Amsterdam. Boek nu je Heineken brouwerijtour en zorg ervoor dat je hem niet mist!

IN DE BUURT

Contact

Heineken Experience
Stadhouderskade 78, Amsterdam
+31 (0)20 523 92 22
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.