Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

La Gita Italian Pop-Up Restaurant

Van 22 januari tot 12 maart vind je in het fameuze Amsterdamse hotel The Grand het Italian pop-up restaurant; La Gita. Hotel The Grand is één van de meest exquise hotels in de stad, dus verwacht geen gemiddelde, alledaagse Italiaanse keuken in La Gita. Chef-kok Andrès Delpeut reisde afgelopen zomer naar Italië. Tijdens deze reis liet hij zich inspireren door het land dat bekend staat om zijn geweldige keuken en passie voor gastronomie. Deze inspiratie vertaalt zich in een heel speciaal menu voor La Gita dat je echt moet proberen. Hij creëerde allerlei avontuurlijke en speciale gerechten geïnspireerd op gerechten uit heel Italië.

Wat je bij La Gita niet mag missen

Zijn kenmerkende gerecht is de truffelrisotto, maar we hebben gehoord dat de ossobuco ook om door een ringetje te halen is. Een deel van de lobby is volledig ingericht in Italiaanse stijl om de ervaring nog authentieker te maken.

The Grand ligt in de Rosse buurt van Amsterdam en een bezoek aan het pop-uprestaurant kan perfect worden gecombineerd met een bezoek aan het Amsterdam City Centre.

IN DE BUURT

Contact

The Grand
Oudezijds Voorburgwal 197, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.