Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Loes Vrij

Sinds de opening in 2012 zijn de handtassen van de Nederlandse designer Loes Vrij in no time ongekend populair geworden. Deze winkel staat dan ook bekend als één van ´s werelds beste op dit gebied. Door zowel vorm als functionaliteit op unieke wijze met elkaar te combineren zijn deze handtassen wereldwijd bijzonder in trek. Het zal dan ook niet als een verrassing komen dat ze deel uit maken van een langlopende solotentoonstelling in het Tassenmuseum.

Krachtig en elegant tegelijk

De handtassen van Loes Vrij hebben een krachtige en elegante uitstraling tegelijk. Hierin wordt stijl gecombineerd met Italiaans vakmanschap. In de winkel vind je zowel de huidige collectie als een fijne selectie van ´limited editions´. Bovendien kun je hier ook uitstekend terecht voor zeldzame vintage meubels en accessoires, sieraden, mode, food en nog veel meer.

Openingstijden Loes Vrij

Loes Vrij Fashion Design aan de Nieuwe Spiegelstraat 61HS in Amsterdam is alleen ´s maandags gesloten. Van dinsdag tot en met vrijdag zijn de openingstijden van 10.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag en zondag van 12.00 uur tot 18.00 uur.

IN DE BUURT

Contact

Loes Vrij
Nieuwe Spiegelstraat 61 hs, Amsterdam
+31 (0)20 627 13 08
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.