Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Mama Makan

Mama Makan

Restaurant Mama Makan is de nieuwste aanwinst van de Aziatische eetcultuur in Amsterdam. Bij dit restaurant serveren ze heerlijke Indonesische gerechten en snacks met een unieke twist. Het restaurant bevindt zich in het Hyatt Regency Amsterdam, waar je ontspannen kunt gaan zitten, een heerlijke dinerervaring kunt beleven en een traditionele rijsttafel kunt bestellen. Daarnaast heeft dit restaurant een aantal geweldige cocktails in huis. Het eten is er toegankelijk voor iedereen, zelfs voor de beginnende genieter van de Aziatische keuken. Als je zin hebt in Oosterse gerechten die rijkelijk gevuld zijn met specerijen, laat dit dan aan het bedienend personeel weten. Zij zorgen ervoor dat al je Aziatische eetwensen tot vervulling komen.

Wat je zeker bij Mama Makan moet bestellen

In dit typische Indonesische restaurant is de traditionele rijsttafel een absolute aanrader. Hierin ontdek je tal van verschillende Aziatische heerlijkheden die je beslist een keer moet proeven.

Het restaurant Mama Makan bevindt zich in Amsterdam East, , op een afstand van ongeveer tien minuten lopen van Artis Royal Zoo!

IN DE BUURT

Contact

Hyatt Regency Amsterdam Hotel
Sarphatistraat 104, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.