Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Parisienne

In Parisienne aan de Berenstraat 4 in Amsterdam wordt de droom van iedere vrouw de werkelijkheid. Hier vind je namelijk accessoires die perfect bij je persoonlijke stijl passen. De collecties zijn er dan ook erg breed en gevarieerd. Zo ontdek je er tal van sieraden in diverse stijlen en van gerenommeerde merken. De winkel zelf heeft een nostalgische en zeer gezellige uitstraling. Naast de vaste clientèle vinden ook vele toeristen hun weg naar prachtig Parisienne.

Van sieraden tot sjaals en meer

De sieraden van Parisienne zijn afkomstig van designers met stuk voor stuk een fantastische stijl. Wat bijvoorbeeld te denken van Molière Paris? De prachtige kleuren van deze armbanden en kettingen worden vormgegeven door schitterende Swarovski kristallen, maar ook parels en diverse andere materiaalsoorten. Naast de sieraden is dit ook de plek waar je je de perfecte sjaals vindt, evenals hoeden en stijlvolle avondtasjes. Een leuk wetenswaardigheidje: het interieur van de winkel wordt vaak gefotografeerd om de unieke sfeer die het uitademt.

Openingstijden Parisienne

Parisienne is geopend van dinsdag tot en met zondag. Doordeweeks zijn de openingstijden van 10.00 uur tot 18.00 uur, op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur. Op maandag is deze winkel gesloten.

IN DE BUURT

Contact

Parisienne
Berenstraat 4, Amsterdam
+31 (0)20 428 08 34
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.