Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Pasta Pasta

Na het grote succes van het Italiaanse restaurant Pasta Pasta aan de Warmoesstraat, is er een tweede locatie van Pasta Pasta in De Pijp geopend. Aan de Ferdinand Bolstraat kun je nu dus ook van de ultieme pastaschotel genieten waar dit restaurant zo om bekend staat. Dit komt niet in de laatste plaats door het gebruik van authentiek Italiaans griesmeelbloem, Semola, die rechtstreeks uit Italië wordt geïmporteerd. De bereiding vindt vervolgens met water of eieren plaats, geheel volgens traditioneel Italiaans recept.

Menu van Pasta Pasta

Het menu van dit restaurant wordt door drie stappen vormgegeven. Allereerst is er de keuze voor de pastasoort. Je kunt hierbij kiezen uit heerlijke penne, ravioli, tagliatelle of gnocchi. Dan volgt als tweede stap de sauskeuze. Denk hierbij aan pestosaus, pomodoro, salmone, Alfredo of quattro formaggi. Voor de derde en laatste stap kun je bij Pasta Pasta te kust en te keur aan een diversiteit aan toppings. Rucola, mozzarella, spinazie, tuna, beef, noem maar op. Naast deze culinaire stappenmethode kun je bij Pasta Pasta een overheerlijk soepje vooraf bestellen en een Italiaanse salade als bijgerecht. Uiteraard ontbreekt ook het typisch Italiaanse brood niet, evenals voortreffelijke Italiaanse desserts waarbij de tiramisu een absolute aanrader is.

Openingstijden Pasta Pasta – De Pijp

Dit restaurant in De Pijp is van zondag tot en met donderdag geopend van 11.30 uur tot 23.00 uur. Op vrijdag en zaterdag is het restaurant van 11.30 uur tot middernacht geopend.

IN DE BUURT

Contact

Pasta Pasta
Ferdinand Bolstraat 67, Amsterdam
+31 (0)20 334 31 40
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.