Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Relaxed at Home

Zoals hun naam al verklapt is Relaxed at Home een relaxte conceptstore met een grote diversiteit aan modemerken en accessoires. De ruime winkel is gevestigd aan de Huidenstraat 19 in een oud koetshuis uit 1780. Naast de nieuwste hippe modemerken verkoopt deze winkel ook interieurstukken en kunst.

Met koffie verwelkomd

Bij Relaxed at Home word je met koffie verwelkomd door de zeer gastvriendelijke medewerkers. In het lichtgekleurde interieur van deze winkel vind je een bijzonder ruime keuze aan heren- en damesmode, vol met trendy outfits en flamboyante accessoires. Qua merken moet je denken aan Scotch & Soda, Giacomo, Bombers Original, Parka London en nog veel meer. Daarnaast kun je er te kust en te keur aan unieke items om je interieur mee in te richten. Of wat te denken van de schitterende horloges van Kyboe? Dat en meer ontdek je er allemaal.

Openingstijden Relaxed at Home

Relaxed at Home is iedere dag in de week geopend. Van dinsdag tot en met zaterdag is de openingstijd van 10.00 uur tot 18.00 uur. Op zondag en maandag is de winkel van 12.00 uur tot 18.00 uur geopend.

IN DE BUURT

Contact

Relaxed at Home
Huidenstraat 19, Amsterdam
+31 (0)20 320 20 01
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.