Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Restaurant Vermeer

Gevestigd in het NH Hotel Barbizon Palace aan de Prins Hendrikkade in Amsterdam vind je restaurant Vermeer. Dit is een prachtig restaurant met een geweldig uitzicht op het Centraal Station. Het staat onder leiding van 1 ster Michelin Chef Chris Naylor. Wat je er kunt verwachten? Een uitstekende selectie aan seizoensgebonden gerechten die met duurzame ingrediënten van Nederlandse bodem zijn gemaakt. Dit betekent dat het menu er dagelijks varieert en hoe!

Menu

Het menu bestaat uit een eenvoudige keuze voor een 4-, 5- of 6-gangen diner. Daarbij wordt in restaurant Vermeer een uniek wijnarrangement geserveerd. De sommelier van het restaurant heeft hiervoor 40 wijnen van hoogstaande kwaliteit geselecteerd. Daarnaast bevinden zich in de kelder nog eens tal van voortreffelijke wijnsoorten die van over de hele wereld afkomstig zijn.

Openingstijden restaurant Vermeer

Restaurant Vermeer aan de Prins Hendrikkade 59-72 is geopend van maandag tot en met zaterdag (zondag gesloten). Je bent er van harte welkom tussen 18.30 uur en 22.00 uur.

IN DE BUURT

Contact

Restaurant Vermeer
Prins Hendrikkade 59-72, Amsterdam
+31 (0)20 556 48 85
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.